Friday, 16 September 2011

midnight movie !

salam , hye hye hye !!!  heheh , harini aku sepatutnya balik kg , tp , disebabkan ade tuisyen , so x payah balik kg .. tp , bongok nya x dee transport gi tuisyen , so , conclusion nya online lah aku xD

 okay okay ,, act aku nak citer smlm aku ,and kakak2 aku gi alamanda tgk midnight movie .. start pukol 12.30 a.m ...hahahah balik rumah pukol 2.45 pagi :) tak bgus btol anak dara kuar mlm2 ... johnny english sgt2 best ! lawak bongok je ... hilang sume rase ngantuk aku pagi2 buta tu ..gelak smpai angkat kaki .. nasib x tendang kerusi org depan .. okay over gilaa

 time sampai je kat alamanda , x sangka ramai rupenya yg tgk movie mlm2 ...  aku tgk mostly sume yg dtg couples .. and of coz lah sume golongan mudaa .. aku tibe2 rase serba salah .. rase sakit mata tgk couples pegang2 tgn , peluk2 masuk cinema .. aku lak yg rase berdosa .. rase sedih .. hmm , ntah lahh ,,, aku harap aku dijauhkan dngn sume bnd mcm tu ...

 okay , balik rumah then trus tidoo ,, penat sgt .. fisrt time tgk midnight movie .. batak -,-
 hehehe , okay lahh nak bla , nak bersiap jap lg nak gi rumah sedare .. hihi raye kannn .. haaa , esok jom lah dtg open house rumah sofia ramai2 kat pinggiran :) bye salam

 HAPPY BIRTHDAYY MALAYSIA <3