Saturday, 22 October 2011

hai

hye ,  salam kawan2 :) rase macam dah lame pulak kan aku x post something :) hahah x payah ak rase sangat lah sbb hampir sebulan kot aku x update >.< sorry sorry sorry haha


act , minggu ni, minggu2 lepas sgt busy ngn exam .. ni onl pun sbb cuti deepavali seminggu .. naik cuti ni still ade exam , lgi 5 paper kott ... aku nak rest kejap cuti ni .. hahah nnt br bace buku .. KONON ! haha insyaAllah .. aku x berape suke sgt ngn cuti .. sbb aku akan dapat tekanan x bercakap ngn orang esspecially kawan2 aku .. kat rumah ni , aku mana byk ckp sgt .. biase2 je .. and , harini , sekarang , aku tinggal rumah sorang .. kakak kakak aku sume gi join majlis graduasi SMK Seri Tasik .. sbb anak murid along ade yg dapat graduasi :)  dorang ajak aku join jugak , tp aku x nak sbb petang ni tuisyen .. hahaha alalal aishah konon baik gi tuisyen ..
 
 paper exam ni , memang susah tersangat lahhhh ! kalau lulus tu , mmg kene bersyukur sgt ! nasib baik passing mark sekarang ni 30 je .. haha 30 tu pun susahhhh nak dapat kan :) untuk aku lahh , korang sume pandai ,  x pe .. aku ingat lagi time aku form 2 , aku blaja math tajuk loci , aku x paham langsung .. bile form , dah nak dkat pmr .. br aku berjaya faham topik tu .. aku ni lambat sikit ..

ermm , minggu ni dah penghujung bulan oktober ,, november is around the corner .. birthday sofia and amilia are coming soon .. hiihihi , kalau balas balik tepung aku dlu pun okayy jugakk :) haha tak de lahh .. aku kan 'baik' :)))) haha tak nak lah puji2 ,, malu mak >.<

harini kan hari sabtu , aku x tahu kenape setiap kali hari sabtu , aku akan pening kepale pastu muntah :( mgkin aku berdiri lama , tp.. harini aku berdiri x lama pun kat ruma ni , tp still rase tetibe x sedap badan , okay aa , x okay sbnrnye , ckup lah setakat , nnt aku update lagi :) salam