Wednesday, 21 November 2012

kau yang terindah , Sofia :P


 Assalamualaikum :) hee alhamdulillah kita semua diberi peluang lagi pada hari ini untuk hidup meneruskan perjuangan di jalan Allah , insyaAllah :) hari ini exam physics , habis pun .. eh tak habis lagi , next week lagi dua paper , then baru habis .. harap , kita semua dapat habiskan exam ni dengan baik dan lancar supaya kita semua dapat result yang gempak dan boleh berjaya dunia dan akhirat , insyaAllah , aminnn :)

 sweet 17 (SPM) hahaha *lawa kan dia :P


Hari ini 21 november 2012 , Birthday sabahat aku . Sofia Nadiah binti Hashim . Kawan baik aku , kawan sekepala aku , kawan sebuli aku , kawan segila aku , kawan seceria aku , dan kawan sematang aku xD hahaha okay happy birthdayyy weh ! aku sayangggg kau sangatt :) disebabkan besok takde exam , aku nak cerita lah skit pasal kawan aku ni xD

 dia ni seorang yang agak perasan jugak xD asek asek nak jadi najwa latiff ... kononnnnnnnn haha

Perkenalan aku dengan dia hanyalah bermula dengan satu kebetulan . mula mula dia baru pindah masuk sekolah aku , dia sekelas dengan aku . dannnn , dia sangat gedik ! hampir semua kawan aku , dia rapat . so , aku asek fikir yang dia ni perampas kawan2 aku .. hmm dlu aku gengster xD memang 'kene' lah bila dia dah buat macam tu . hahaha dulu , aku fikir , kegedikan dia tu sengaja dibuat buat , memang sangattttt menyampah weh ! haha tapi , aku salah . ye aku salah xD hehe dia memang gedik , memang perangai dia macam tu . sebenarnya bukan gedik , dia ni macam TERceria lebih :) haha

 otak dia , hari hari masuk air xD

Tahun demi tahun , kami bertambah rapat . Dia dah mula masuk geng aku xD haha dan aku makinnn sayang dia :) buat keje gila gila xD jadi gengster sama sama xD haha dlu aku taiko , pergh berlagak gila xD haha takdelah , dlu aku ni kasar , kawan aku semua laki .. so , jangan pelik lah kenapa aku kasar skrg xD

 muka dia ni bertalam talam oh xD haha

Bila habis darjah 6 , aku mula rasa sedih sebab nnt kami akan berpisah utk pergi ke sekolah menengah . lagi sedih bila yang sebenarnya aku dapat SMKSK , sofia dapat SMKSS .. betapa gilanya sayang aku dekat dia , aku tukar sekolah , gi SMKSS xD hehe tapii dapat kelas 1 elit , sofia 1 mulia ... 2 minggu lepas masuk 1 elit , aku tukar kelas lagiiiii , gi 1 mulia . hahaha Sofia adalah antara sebab utama  kenapa aku sanggup pindah - pindah ni xD

 amilia ngn dalila , kawan aku sejak darjah 1 , sofia dari darjah 4 :)

 Kami memang rapat , sangatt rapat xD haha mcm mcm dugaan yang kami dah redah . Contohnya , apabila orang menganggap kami sebagai pasangan lesbian -..- haha korang jeles , tak yah nak bising lah ! haha ade jugak yang anggap kiteorg dua org ni kasar sangat macam lelaki .. oooooooo okay okay whatever ......... aku tak pernah kesah :)

 dia ni seorang yang tak reti nak marah orang , papehal , biar aku yang marah org tu xD haha

Sampai kat sekolah menengah ni pun , aku akan cemburu kalau ade sesiapa yang cuba nak rampas kawan baik aku xD aku cukup pantang kalau ade yang nak pisahkan kiteorg . haha dah pernah dah org buat mcm ni , marah memang lah aku marah , tapi , lantak korang lahhh , aku percaya , sofia tetap sayang aku lebih , insyaAllah :) haha kalau nak makan kaki , buatlah xP hahaha aku lebih relaaa hilang BF (boyfriend) daripada aku hilang BF (bestfriend) ! hohoh betullah , orang cakap , kawan yang baik susah nak dapat xP

 memang susah nak dapat kawan yang tak malu nak buat muka macam ni xD haha muka ni lah yang selalu buat aku senyummm lol xD hahah

Lepas habis SPM ni , aku tak tahu sama ada kita dapat satu matrik or universiti nanti . haha ini susah kalau nak tukar2 xD hahah tapi , satu janji yang aku pegang dekat semua bestfriends aku , WALAU JAUH MANA KITA GI SAMBUNG BELAJAR , KERJA OR KAHWIN xD , KORANG SEMUA TETAP DEKATTT DALAM HATI AKU . aku harap korang semua pun sama kayy :')

 haha dia lawa mcm puteri raja ,tapi dia jugak lah gorilla xD

Sofia , jaga diri elok elok kat luar tu nanti , lagi kita melangkah ke depan , lagi banyak dugaan . macam macam jenis manusia akan kita jumpa . kau jaga diri ! kuatkan pegangan ! haishh , risau ohh , kau ni dah lah baik sangatt , kau ni kan tak suka hampakan org , hmm jaga diri ! jangan sampai org pijak kepala kau ! kalau ade , roger aku .. tentera aku ramai xD hahah nak tahu sape ? anjing jiran sebelah hahahaha :P okay dah , apahal aku macam tulis wasiat ? haha



okay , gambar ni masa form3 , ini birthday amilia okay xD kami x celebrate pun tahun ni sbb spm :P


         jangan kuat berangan sangat wehh ! hahaha tapi , angan angan kau boleh dicapai :D

                               haaa , ni baru lah gambar yang elok skit xD hahah <3


Konklusinya , haha cehhh xD ermm , happy birthday lah . itu je lah aku nak ckp , jgn hampakan mak ayah kau , dorang tu jaga kau mcm menatang minyak yang penuh tahuuu , setitik pun tak bagi tumpah xD kalau tumpah pun , kutip balik hahaha haha jadi muslimah solehah , insyaAllah :) ukhuwah kita sampai akhirat nnt tau , aku harap aku dapat jdi kawan yg terbaik utk kau :3 hihihhi uhibbuki fillah till jannah *betul ke arab aku nii , sorry lama dah tinggal :'/

p/s : kepada sofia , kalau kau baca , tak payah nak kembang sangat okayyy :)) haha assalam  <3


Sunday, 18 November 2012

jiwang jap x'D

assalamualaikum :) ini semua ape yang aku nak sampaikan dekat kau :)

                                            kau yang terindahh , yeaaa hahaa maybe :')



                                                           semoga kau bahagia :))



                                                        aku kan pergi , jgn risau :'D



                                                 bye bye bye bye bye bye bye bye


Assalam :D i pray you will be happily ever afterrrr ! aminnn :)