Thursday, 16 August 2012

End of Ramadan :')

Assalamualaikum .. hai readers , hari ni dah hari yang ke berapa ramadan tah , aku x count down , yang aku tahu hujung minggu ni kita raya . cepat betul masa bergerak kannn , macam degupan jantung kita .. rasa sayangggg sangat nak tinggal kan Ramadan ni .. lepas ni , syaitan akan dilepaskan kembali , pintu neraka akan terbuka kembali :'( , ganjaran pahala tidak digandakan lagi ... ya Allah ... i'll miss you ramadan , aku harappp sangat boleh jumpa dengan ramadan lagi tahun depan , insyaAllah :)

Aku tingkatan 5 ! aku akan menghadapi SPM bulan 11 nnt , tapi , aku akan menghadapi TRIAL SPM hujung bulan ni .. cuakk doo , lepas cuti raya ni terus exam ! and soalan yang paling aku alergi skrg ialah "aishah dah belajar ?" , "aishah , pergilah buat ulangkajii" , "adik , bace buku" T.T  kadang kadang tu , aku dah belajar , just turun gi ruang tamu nak rehat2 kejap , nnt ade je famili aku yang tanya "aishah pergi belajar lah " .... ye ..., aishah belajar ... aku selalu mintak , bg lah aku kekuatan , keazaman , kesungguhan , kerajinan , ketekunan dan kefahaman ketika aku belajar ... mental kene  kuat untuk lawannnnnn sifat malas aku ni T,T aku cuak cuak kabott ! hujung minggu ni , everything will be happen !

Kakak aku nak kahwin , sbb tu aku makin cuak , aku takut x sempat nak baca buku .. mana x cuak , time trial tu kakak aku kahwin .. ya Allah tenangkan lah hati aku ni... kalau dengar lagu raya pun , aku dah x de mood , x de mood nak raya , x de mood nak kumpul duit raya byk2 , x de mood nak ..... haishhh entahlah :) tak nak fikir semua tu ... biar org lain fikir .. hihih

maybe ni last aku post kat blog sebelum raya , esok mlm aku balik kampung :) aku beraya dekat kajang jooo , tak jauh mana pun , x mencabar pun .. dekat sangat .. nak gelak ? gelakkk lah :P lepas raya kat kajang , baru raya kat perak , aku satu famili tak raya sangat tahun sbb lebih fokus kat kenduri kahwin xD hohohoh jemputlah datang :D tema colour pink purple <3

ermm , okay lah , selamat hari raya , maaf zahir batin .. aku dah byk sangat menyakitkan hati org ,, kadang2 mulut aku ni laser jugak , tak sedar yang korang terasa dengan percakapan aku , maaf !! maaf jugak sbb aku selalu bermasam muka , selalu buat muka tension sampai korang yg tgk muka aku pun terasa tension en , maaf !! maaf jugak sbb selalu stalk orang xD hahah maaf !! maaf untuk segala galanyaaa , manusia seperti aku ni mmg byk buat salah T.T 

                                                                         raya 2011 <3