Saturday, 30 June 2012

busy week

Assalamualaikum :) hai dah lama aku biarkan blog aku ni kann .. sorry , Lately memang aku sibuk sangat sangat .. tambah pulak dengan kem , sakit , kawad , niagaria , majlis temu mesra , beli brg kahwin kakak aku dan hari sukan .. hmm , relax aishah , lagi 2 hari je , nnt semua habis ! tamat ! then , just focus to the studies je ! diulangi STUDY SAHAJA ! trial exam is just around the corner . wish me luck :') nervous ohh !

okay , esok hari sukan ... aku BSMM .. team kawad , just do our very very best , then let Allah do the rest .. yes , like Matun cakap  .. hahah kalah menang adat pertandingan , tapi semua org nak menang kan .. kita bersaing secara sihat kayy :)) peace no war :D

doakan aku tak tumbang esok :) dan harap ramai yang x jejak khemah bsmm .. hahahah :) wslm <3

Sunday, 17 June 2012

kampungggggg

Assalamualaikum , heee hai :)) first of all , I would like to wish , HAPPY FATHER'S DAY and HAPPY BIRTHDAY to my  angah :) haha i love both of you <3 celebrate dekat kampung je :)


haha , ini angah aku , nama dia Siti Hajar xD 




hihihi sepotong kek pun dah cukup , sebab kiteorang dah cukup remaja , dan muak makan kek byk2 xD


heee , kad yang atas tu aku buat xD tulisan terbalik , unikkan , along aku ajar .. kad tu kene tengok dekat depan cermin , baru boleh baca :D

hehehe , ini kad birthday hayati 15 june haritu xD 

dan , akhir sekali itulah aku xD hahaha pekebun yang pemalas xD wiihuuuu , kampung kita banyak durian tahuuuu , syokk ! 

Thursday, 7 June 2012

hi my sweetheart

Assalamualaikum :) hee , alhamdulillah , aku selamat balik dari Kelantan haritu , heheh citer gebang je haritu mcm nak pergi mati xD tapii , sunat hukumnya kalau kita sentiasa mengingati mati tahu tak ? hihih ingatlahh , mati sentiasa di hadapan kita :) kita je yang x nampak ..seronok lah jugak pergi Kelantan .. aku jalan2 dekat Pantai Cahaya Bulan , Rantau panjang , Wakaf Che Yeh , Pasar Siti Khadijah dan lain2 lagi xD apa yang aku peliknya tengok keadaan dekat Kelantan ni , semuanya mesti ade tulisan jawi .. bagus2 ! hahah dan , aku dah penat pergi Kelantan sbb lamaaa sangat duduk dalam kereta ..dalam kereta asyik tidur , makan , snap gambar --' hahaha


okayy , bila sampai rumah , aaaaahhhh ! baru lah terasa macam HOME SWEET HOME !! yeaah , RUMAHKU SYURGAKU <3 hihii rindu rumah xD

6 june , akhirnya perancangan nak jumpa amilia , yeahh , nak gathering sama2 dengan sofia dan dalila <3 heee , i miss us babehh , pindah SS balik jomm ? hahahhaha



5 june , birthday dalila , so perancangan yang sebenarnya nak simbah air dekat dalila , tapi disebabkan masa yang terlalu mencemburui kami semua , maka x empat lah ,, kami hanya makan kek , ole-ole aku dari kelantan bersama , we have a sweet moment actually <3 hihii

amilia buat sendiri wuuuuuu kek ni .. UNBELIEVEABLE !! hahaha tapi sedap gak lahh , walaupun aku ragu ragu je nak makan muahahahah xD mana ade lahh

yeahh , ini lahh antara muka dalila yang ikhlas xD hahaha susah kot nak tgk dia senyum seikhlas mungkin xD

                 ohh yeahhhh , come to mama ! ! hahaha kesian oh dalila xD *muka simpati* hahahhaha

here we come !! hahaha perancangan yang dibuat di meja makan ni jugak xD masa dalila sibuk tgk tv , aku buat isyarat tangan dekat amilia utk palitkan kek dekat meklaaaa <3 hahaha ni pun muka dalila pasrah xD haha ghedoooo ye Mekk xD hihihih

                                                  hahaha , ini 'gaya amilia' rindu andaaa

 ohhh yeahh , snap gambar outdoor pulokk xD berlatar belakangkan SKTU 

ohhhh , Malaysia is so Hot !! hahahah that's why lah muka kami mcm tu xD tapi neraka lagiiiiiiii hot wooo

yeahh , hanya kami :) aku sayang setiap persahabatan yang aku ade dengan sesiapa pun , aku harap persahabatan yang kita bina berkekalan sampai syurga Allah :)) insyaAllah kbye , assalamualaikum <3

p/s : happy birthday mak :)) eshah sayang mak <3 

Saturday, 2 June 2012

selamat tinggal :)



Sahabat ,

    Assalamualaikum , heee , aku ada sedikit perkara yang aku nak sampaikan . Sukacita dimaklumkan aku akan meninggalkan kawasan Serdang ini selama beberapa hari .. insyaAllah , kalau ade rezeki lepas ni kita jumpa lagi , kalau tak de rezeki , aku mintak maaf dulu lah ye :') mana lah tahu kot2 umur tak panjang kan .. heee ajal maut ditangan Tuhan kan :') mintak maaf , mintak maaf dan mintak maaf :D  kalau ada ape2 masalah , just contact aku kayy :) gonna miss you all A LOT  ! hahahah

                                                                                                                                          Aishah <3