Thursday, 29 December 2011

3mulia2010 COMEL

hallo hallo kawan ! Assalamualaikum ?! hehehe anda sihat ? anda dah makan ? anda dah makan ubat ? hahaha , okayy stop ngarut xDD


Harini kan , kita kan , dengan kawan kite , Sofia dan Dalila pergi Serdang sebab ada reunion 3 mulia 2010 :) pukul 9 pagi ayah dah hantar pi rumah Aika .. hahah sofia dalila datang rumah aku jerit2 sbb kene kacau ngn anjing jiran aku xD hahah siap peluk2 bagai depan rumah aku , wakakaka , okay , lpas kiteorg gerak rumah aika , aika x bgn tido lg , mata pun bukak separuh je ... hehehe , kami ni memang menepati masa :)) sorry ..

Around pukul 10.50 pg , aku , sofia ,dalila , aika , pipah din ngn eyna gerak mcD ...hahah masuk2 mcD je yg tga sunyi sepi tu , aku boleh gelak terbahak bahak tgk azrin pakai bj kurung .. hahaha kesian dia tak tau plan dah tukar , tp , chill lah ! kau nak pi kenduri kahwin kan lepas tuu ,, hahaha

okay , yg dtg td pun cume , lebih kurang 10 org .. haha best lah , budak hostel yg dtg cume aika , nabil , pipah din , pipah man and aliyyah ... yg lain kiteorg sume hostel kat smkss :)) hahaha lame doe tggu aliyyah , tp , takpe lah , tggu lah kejap sbb rindu lame x jumpe :) hehe nabil pun .. aliyyah comel sgt td ! terpaku , tergamam , terpana , terpesona hahha  ayuh ! share the picturessss


                                       
                                          gmb ni , aku sofia dalila menyelit last2 minutes :))

                                                             
                                                                       hahaha

                                            
                                                           AKU GEMUKKKK !


                                                                peace ! hahaha

     

Lepas jumpa Aliyyah , kiteorg terus bergegas pegi next plan ! hahah pergi rumah amilia :)) pada awalnya , amilia nak prank sofia dengan tepung sbb haritu birthday sofia x kene pape .. haha lepas tu , harini aku tersangat sangat malas nak bwk beg , aku nak lenggang kangkung je xD


then , kat mcD aku KONON ajak dalila pi toilet pikir plan yg complicated , then aku cdang ape kate kite prank dua2 org skali , amilia and sofia .. ? hahaha yes !! aku bg tau sofia yg aku nak prank amilia , then bg tau amilia yg aku nak prank sofia , hahahah complicated ! serius kelakar , time nak prank , sofia dalila x sempat nak pi nyorok , hahaha kelakar weh !! otak aku dah rakam semua kenangan manis ! hahaha RINDU WEHH ! NAK BREMPAT EMPAT MCM DLU !!!!

 
time ni tga tggu bas ... lambat gilaa ! then jumpe Aiman Baha bwk motor , hahaha wengggwengg


 hahahaha nii diaaa ! wakakaka , sorry ahh ! muka kami semua mmg innocent suci xDD


hahahaha , elok lah gmb ni , sorang bj hijau  Raja Kapur , sorang lg bj putih mcm beruk kene tepung ! hahahahaha tgk2 ! aku kene SIKIT JE ! hahaha dalila lagi tak kene pape ! muu tggu tahun depann ! hahaha

 Sebenarnya , tujuan utama dtg rumah amilia nak settle kan semua masalah ,  hahaha now dah settle kot , dengan cara baling tepung ! wakakaka , haha best td kat rumah dia , borak2 gelak2 sampai tersembor air , tersedak air ! borak semua tak masuk akal , antaranya nak kahwin same2 skali 4 org xD hahah LOL hahaha serius rindu mcm dlu !!! hahaha haishh , next year amilia dah pindah rumah , jgn lupa taman U !! jenguk2 lah aku nnt dah tua kat sini xD hahah

 okayy lahh ! aku penat sgt2 harini ! esok pagi nak balik kampung nak kene petik buah -,- hihihihhi aku nak tidooooo , bye salam !! kawan ! iloveyou !

Friday, 23 December 2011

makhluk bercengkerang dan lambat -,-

Assalamualaikum dah hai babe ! haha eee yekkk xD wakakak


harini kan aku nak ckp pasal sejenis binatang  a.k.a makhluk ciptaan Allah .. haha iaitu SIPUT .. hehe aku sangat geli dengan siput .. haha sape yg kenal aku or pernah nmpk aku terserempak dengan siput , confirm dorang tau mcm mana reaksi aku .. hmm , ape yg aku geli ? mungkin sbb dia mengesot ngesot eeeee ,, aku x leh bayangkan , meremang bulu roma aku !

 Pernah dulu , aku tga jalan dengan sahabat aku nak pergi sekolah ,. haha aku jalan kan mmg confirm pandang bawah kan .. then , tetibe aku leh nmpk ade seekor siput yg sgt sgt sgt besar ! aku terus lari tinggalkan sahabat aku sorang2 terpinga pinga xD haha aku lari , sampai aku masuk kelas .. haishh ! seriously sangat geli ! time lari tu , aku main suke hati je lintas jalan , alhamdulillah x de kete , kalau x , sia2 aku mati sebab siput !  hahah ..

 Segala jenis siput aku x suke ..  siput bab* ke , siput sedut ke .. whatever ! walaupun org kata siput sedut sedapp , tapi , eee yekk , okay sorry ! haha , confirm lah aku ni seseorang yg x makan siput sedut xD hahah ,td mak aku masak siput sedut pun , aku lari dari dapur gi ruang tamu xD haha okay ,, dalam post kali ni , aku x boleh nak letak ape2 gambar siput ! sebab , nak google gambar siput pun aku dah tutup mata , ape lagi nak copy kat sini xD tak teragak agak nak delete post ni nnt .. haha ,

 haha .. kalau korang x kenal siput tu mcm mana , pergi google sendiri eh ! hahah org pelik jugak nape aku geli kat siput .. padahal siput tu nak kejar aku pun slow nak mati ... haahaha aku kalau dtg skolah awal pagi , time hujan or renyai2 ,, mst aku akan berjumpe dengan siput .. hahah , tak yah ckp lah ! aku melekat kat dinding , tutup mata then jalan laju laju .. selaju laju nya !  hahaha

 Sebenarnya , siput mungkin tak lah menggelikan sgt .. kalau korang tgk corak dekat cengkerang dia sgt abstrak .. indah nya ciptaan Allah kann , tp , aku je yg over geli --' hahah okay lah , aku akan cube tak geli dah dekat siput .. korang tak yah menakut nakutkan aku kayyy .. hahah

 Okayy lah , sampai disini je perkongsian kite , lain hari kite cerita lagi ye , bye salam :))

Thursday, 22 December 2011

buku baru ? :D

Assalamualaikum dan hai sahabat  ! hehehe

 Harini aku nak share skit pasal nothing pun... hahah okay lahh be serious ! okayy .. masalah datang menimpa aku .. dan sekarang apabila tahu semua hal   ... it getting more worst .. hahah semua org dalam dunia ni akan menghadapi masalah , tapi kenape ade sesetengah org yg muke dia nmpk mcm x de masalah je .. sbnr nya , ia bergantung atas seseorang tu sendiri  , how they manage their problems ..

 okayy , masalah aku , tak perlu lah aku cerita se-details-nya .. biar lah aku just luahkan ape aku rase kat sini .. okay , mcm post before this , aku dikecewakan .. dan baru kejap td , aku ckp it getting worst .. aku mule terpikir ..

 Setiap org dalam dunia ni buat kesilapan .. siape KITE tak nak maafkan mereka ? okay .. aku rase dan aku berbesar hati utk bg dia peluang kedua .. kami still nak kawan dengan dia .. terlalu lama kami berkawan .. kami sayangkan persahabtan kami .. okay , korang pelik kenapa aku asek sebut 'kami' kan ? haha yes , kami ! not aku je ..  okay kalau korang x paham , tak pe ..




 mcm ni lah , aku rase , kalau betul lah kawan aku dah tersalah jalan or lupe diri or whatever , aku rase aku tak patut tinggalkan dia .. okay lahh .. lantak lah korang nak ckp aku bodoh ke ape sbb aku still tak nmpk bnd yg dah terang lagi nyata .. aku akan solve semua ni nicely .. very2 nice .. hahah i wish :) insyaAllah .., Allah x kan halang kite berbuat baik kan ?

 Aku rase , kalau lah korang ade kawan mcm tu , kite patut pimpin dorang ke jalan yg betul or at least ade kat sisi dia , okay aku bg analogi skit , mcm mana kalau kite gaduh atas sbb ape pun then kite tinggalkan kawan kite , korang x rase ke kawan kite akan LEBIH PERGI JAUH ? bukan pergi jauh dalam kebaikan , tapi sebaliknya ..kalau aku , aku akan sedih sbb kawan aku sesat .. bukan nak ckp kawan ngn aku ni tak sesat , tapi , kite same2 perbaiki diri kita okay , try our best :)

Ape yg aku nak katekan dekat sini aku sayangkan kawan2 aku ... aku nak ,  aku dan kawan2 aku semuanya ke syurga .. aku x nak kawan aku hilang arah sorang2 .. aku tak nak  kawan2 aku porak peranda , pecah belah , cerai berai sbb aku .. hahahh joke :)  aku nak kawan aku bahagia ..  insyaAllah , aminnnn <3

p/s : sorry aku bukan nak memerli or sindir siape2 .. peace <3

Tuesday, 20 December 2011

bintang-bintang yg menyinari hidupku :))

Assalamualaikum dan hai geng ! ohh , geng ke ? geng lah kot kite ni ...

 Harini aku nak share pasal 2 bnda ,.. sedih and happy .. tp , aku x tahu nak cerite mana dlu .. takpe lahh , mule mana2 pun same je kannn .. haha okay , harini aku Sofia dan Dalila turun serdang sbb ade kelas add maths , okayy lah jugakk dpat paham , thanks Pn Chi sbb setiap solutions yg dia buat , ade proof .. so , tak de lah pening kepala sgt ,, and alhamdulillah , next year dia ajar kelas 5 mulia .. so , aku nampk ape hikmahnya aku turun kelas :)

                        okay , ini aku .. hahaha comel kan , xD tak yah bg tau pun aku tahu hahaha


                                         bersyukur sangat dapat kawan mcm dia , Sofia



 lepas habis kelas , kami semua , aika , ina , naja , chapipah , sofia dan dalila ..pergi main buaian kat Tasik serdang .. ooppss , aika kata tu lombong .. hahah kalau lombong emas , aku terjun ! hahaha okay , main buaian seronok , mestilah seronok kan , sape yg main buaian nangis2 ? haha tu name nya otak org tu SOMETHING WRONG ,.. haha okay seronok ade kawan mcm tu :) alhamdulillah .. 

                                                     ini lah 'lombong emas' xD




                                                  gelak je sofia ni , dalila muka tension xD


                                          okayy , muka ni manis , ade muka org WARAS xD


aku sayang semua sahabat aku .. aku paling x suke bergaduh ngn kawan aku .. Tapi , seperti biasa , aku takut dengan pepatah yg pernah aku dengar "kawan sering bertukar ganti " yup , something like that .. hahah ...

 HAAA ! nak share satu lagu ngn anda semua :) aku suke lagu ni .. 'Someone like you' ;')


hahaha ," nevermind i'll find someone like you .. i wish nothing BUT THE BEST FOR YOU TWO , don't forget me .. I beg .."  hahaha , aku suke bait yg tu .. kalau kite menghayati lagu ni elok2 dan terfikir kan seseorang , mst sedih .. ye , bile terkenang balik .. aku nangis .. :'( 

 Lebih sakit dan perit dari putus cinta kott ! yes , ini sahabat aku .. ape yg aku boleh ckp , aku x sangka , aku x sangka , AKU TAK SANGKA ! aku x nak bersangka buruk dekat kawan aku .. tp , sedih lahh bila kepercayaan yg aku bg dipandang mcm sampah ..  sekarang ni pun , aku byk terfikir tentang dia dan semua bnd yg dah jadi ..

 aku terima ni semua , suke hati kau lah .. aku berserah .. aku doakan kau jumpe balik jalan U-turn utk kau patah balik ke jalan yg betul .. 'haha' kiteeorang sentiasa ade tggu kau .. aku x tau mcm mana nak berdepan dengan kau lpas ni .. nak tgk gmb kita same2 dlu pun , buat aku sedih , kecewa .. please be honest to us .. ini lah kawan kan ?  pinky promise !



aku harap everything is gonna be okayy .. insyaAllah :') cuti ni , aku melalui 2 kekecewaan  .. setiap kekecewaan tak kan hilang dari ingatan aku .. sorry kepada org yg telah aku kecewakan .. dan okay , sekarang aku yg dikecewakan .. aku maafkan kau .. hahah konon je mcm ade yg mintak maaf xD tapi , satu je , aku yakin ,,, kawan aku ade sbb ter sendiri .. and kalau nak berahsia ngn aku .. GO ON :)

 okay bye , assalamualaikum , semua citer stop disini okayy , hahah ini hanya luahan emo xD wakakakka mmmuuuaahh ! kawan :) *yg muhrim je .. HAHA

Monday, 19 December 2011

R.O.T.I.

Assalamualaikum dan hai ! harini kan , aku kan mengidam kan lol kan ! hahah cukup lah tu ,, okayy normal okayy okayyyy , tak okay , lantak kau lahhh ...

 Harini bgn lepas mandi , aku terase nak makan roti sandwich -,- hahah , along aku kate , mkn lah nasi .. sbb mak masak mknn fava aku .. haha aku tak tau ape angin dtg kat aku td . aku tetap x nak , aku nak roti jugak .. hahaha mak kalau kecik hati , sorry ... nnt eshah mkn jugak ape yg mak masak ... cume lambt skit je :)

 hahah , lepas beberape minit , along aku ajak beli roti .. hahah mule2 malas sgt nak siap .. tp , kene pakse , ikut je lahhh ..  hish , gedik gila nak merajuk sbb roti .. hahah


lepas beli , aku terus baham 6 keping roti dengan coklat .. hahahha hasil nya , smpai skrg aku x mkn nasi ,, and the worst is , AKU LUPA MKN NASI .. hahaha lol okayy aaa , bye ! nak mkn , penat mak aku masak utk aku , so korang HARGAI LAH IBU ANDA :)

Saturday, 17 December 2011

hari ini dan semalam :)

Okay sahabat , Assalamualaikum dan hello hello :)

Hari ni nak citer pasall ... pasal ... pasal ... hishh ! time ni lah nak lupa -,- ..  okayy bismillah .. okayy nak cerita pasal harini dan semalam .. hahah mcm tajuk lagu pulak en xD nak update smlm , tp , rmai lak yg ade kat rumah ni , tak private .. hahaah


okayy , cerita semalam dlu lahh , cerita pegi rumah Zulaikha dekat Serdang .. alah zulaikha tu .. tak kenal ke ? name glamour , Aika Zaha .. hahah mesti kenal kann :) okayy , mule2 bercadang , KAMI BERLIMA nak dtg .. tp , hasil nya hanya lah KAMI BERDUA .. okay whatever , BERDUA LEBIH BAIK . hahaha aku dan amilia ..

 pagi tu .. aku ngn amilia mandi same2 , hahah buduh , mase je same .. mandi rumah sendiri lah xD hahaha lepas tu , time tga siap2 , mak aku kata nak hantar pi serdang sbb mak aku ade meeting kat sane .. lepas tu , gelabah dah , sbb kiteorg paatut nya naik bas ngn haziqah skali .. kabut gilaa sbb iqah x jwb phone callS and textS kiteorg .. HAHAH so , lastly , kami terpaksa pergi dlu .. haha *sorry iqah ..

Aku amilia , ngn parents aku gi sarapan dlu kat Tasik .. dah sarapan , aku ngn amilia pun main buaian kat Tasik tu .. syok doe .. hahah last2 aku terase nak muntah xD tp , tak muntah laaa haaha .. lpas tu kami teruskan perjalanan ke destinasi kami , dalam perjalanan , amilia citer yg kawan 18 dia cmmt tentang diri aku bagai kertas yg sedang melayang waktu first time dorang jumpe aku -,- PERGH GELARAN BARU WEHH .. hahaha  i like !

okayy , sampai kat jalan rumah aika , nmpk kete mak dia ade ., motor depan ruma dia pun ade .. cuak lahh kiteorg ! lagi cuak bila aika x jwb phone , kiteorg dah pk lain dahh .. lepas tu boleh pulak buat lawak kat tepi kete mak dia ,, nak calar kan lah , itu lah ini lah xD wakakak sorry , kami x buaat pun lahh .. hahahah so , jalan penyelesaian drpd berlame lame kat tepi kete mcm org bongok , aku pun call hidayah , adik aika .. hahaha

okay , kiteorg lepak , belajar addmaths skit sebanyak utk bahan bukti kat parents aku xD  hahaha then , hbis belajar , pegi mcd . hahah mcm2 jadi .. aku x henti2 nak gelak xDD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA .. stop it ! xD


                                                 okay ini mereka :) SAHABAT <3



                                 ini lah Zulaikha :) ahahah sorry lah kalau ade gmb yg buruk xD




                                                 okayy hahah gmb ni buruk xD




                                   okayy , ini hot stuff ! hahahah sape punya , aku x tau xD


                
                                                ohh itu kita ! kami ! kiteorg ! hahaha



okayyy hahhaha gambar ni GILAA , tgk lah aku ngn leya kat blakang tu menyemak dengan muka aika yg mcm hape tah xD , adil lah semua buruk xD






                                                              okay , ini amilia xDD 



                                     DAN , ade qistina comot mkn ice cream and chapipah xD 


okayy tu je citer smlm .. hahah panjang ek ? takpe lahh .. hahaha okay citer harini x byk sgt pun.. cume pergi kenduri kakak iqin kahwin kat putrajaya xD hahaha jumpe iqin .. malu2 kucing -,-



                                               
                                                  hehehe simple kann :) mlas nak over xD


okayyy itu je nak citer , muahahahah , okay bye2 salam <3




Thursday, 15 December 2011

"I sombong ke ?"

assalamualaikum dan hai followers and secret followers xD


Sejak dua menjak ni , aku rajin lak nak update menda alah ni .. hahaha ntah lahh , maybe sbb aku dah x de tempat nak berkongsi ..haha lagi pun , buku diary aku dah hbis , tak sempat nak beli buku br , belikan guys ,, hahah  harini , aku nak share pasal seseorang yang bersifat sombong , berlagak dan agak materialistik .. hm , aku tak sangka aku kenal jugak dengan org yg macam ni ... memang macam2 sifat yg Allah kurniakan utk hambaNya .. tapi , kite jugak kene bijak control sifat2 yg bg aku agak mazmumah tu ...

hahah sakit hati je aku bace ayat kat baju dia tu ! hahah Bukan nya ape .. tapi ,, kadang2 memang ada sifat kite yg sombong , berlagak semua tu agak menyakitkan hati org disekeliling kite suma kann , korang sume mesti JELIK dngn org yg ada sifat ni ..
harini , aku berhadapan dengan org yg mcm tu .. aku sendiri rase geram and rase mcm "eh , dia ni apahal?!" hahahah normal lah .. setiap kata2 dia mst nak menang and tampak mewah or beradaa .. huhh whateverrr !

Satu jelah yg aku buat utk bg dia jgn bermegah megah sgt , hahah tapi cara aku sgt sinis , so , jgn tiru cara ni ! hahaha , sbb cara aku ni mcm sindir , perli , poyo skit .. hahaha aku just ckp something yg akan buat dia terdiam malu sendiri dengan ape yg dimegah megahkan .. hahah korang paham tak ape yg aku ckp ? pape je lahh .. tapi , jauh disudut hati aku , aku rase bersalah jugak sebb sindir sampai mcm tu sekali .. hmm , SORRY !

 Act , aku ade sifat yg tidak berape baik .. aku ni jenis yg suke sindir and perli seseorang yg byk ckp or org yg tak habis2 nak kenekan org .. yes , aku mengaku aku kuat kenekan org , tapi aku still ade had .. hahah .. and , bila aku dah dapat buat org mcm tu terdiam , aku rase happy :) hahah tapi  , serius lahh aku ckp , yg aku x gemar dengan org yg bermegah megah , berlagak ,sombong , angkuh dengan ape yg diri dia ada sekarang ni ...

 Ingat , semua yg ade dekat diri kite ni hanya PINJAMAN semata mata .. nnt esok bila dah mati , tak de nye malaikat tanya harta kau byk mana berapa juta , kau mati kat hospital berape bintang ,.. kann !? hahah whateverr !  jangan lupa , hidup kite hanya sementara , tah esok tah lusa ,, kita mati , taubat lahh , janga sombong kayyyy ! mmmuuaahh salamm :) ahahah

Wednesday, 14 December 2011

ohh , cuti sekolah ke ? HAHA

Assalamualaikum dan hai sahabat :)

 Sorry lameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt tak uodate bnd alah yg tak berape nak penting ni bg aku xD hahaha setiap kali nak taip je , mst perasaan mals tu datang berombak ombak xD kekekeke mcm ombak rindu , tapi aku ombak malas .. erm , nak cerita pasal ape ek ?

Okay , sekarang cuti sekolah kan , jadi , mestilah nak bercuti .. tapi , SAYA SPM TAHUN 2012 .. saye kene belajarr ! dah lah subjek form susahh , tak sempat nak backup lagi T.T tuisyen aku pun dah start belajar yg form 5 .. aku x reti lah nak backup sendiri subjek form4 .. haishh , life MUST go on aishah ! okayy , aku akan berusaha sedaya upaya aku !

okayy , around 24 november kot , aku pergi rumah Sofia .. sbb nak bg hadiah birthdayy dia .. hahaha seronok rase mcm cpat sgt masa berlalu kat rumah dia .. aku sempat main2 dengan baby yg dia jaga , comel .. ! nama dia Naufal :D

OKAY , 1 disember , aku pi Mines teman Aika tengok Ombak Rinduuuu .. hahaha dengan aisyah afifah and fariza dan sesiapa yg lain lahh ! hahaha aku demam time ni .. balik dari Mines saya basah kuyup kene hujan ! T.T hahaha , alhamdulillah tak demam balik , kalau tak , mmg tak leh keluar dah !

OKAY ,,  2-4 disember , aku pegi kem pesona dekat masjid putrajaya .. okay , walaupun citer dia dah hampir basi , tp , korang bukan tahu pun... hahaha okay , kem tu islamic sgt .. dah byk bnd yg aku sedar dalam kem tu .. kem tu punya tema "bercintalah" haaaa , bercinta dengan siapa ? confirm lah dengan Allah .. ape yg aku ingat dlm kem tu dan yg memberi impak dalam hidup aku ialah ,

cinta teragung hanya lah cinta Allah ..
cinta sebelum kahwin hanyalah palsu ,,
dalam masa ber-couple kita sedaya upaya berlakon yg terbaik .. 
kalau kite suke kan seseorng ..pendam lah sendiri dalam hati kita ... hahaha 


tak tahu lah korang paham ke tak .. harap korang paham lahh .. dann seronok sgt , dkat sane ade something like mlm kebudayaan .. and aku memegang watak sebagai Fatimah Az Zahra .. dia ni kan anak Nabi Muhammad s.a.w. dan isteri kepada Saidina Ali .. guess what ? aku pakai jubah hitam , tudung labuh hitam dah purdah hitam utk lakonkan watak tu .. dan sejak dulu lagi aku teringin sgt nak pkai purdahh ! aku harap suatu hari nnt aku boleh smbung pakai purdah :) aminnnn aku tak sempat pun nak amik gmb , tp gambaran nya mcm atas tu  lah kott .. hahaha


bawah ni , gambar aku dengan naeilah dan dalila :) kami same2 dalam kem ni , sepatutnya ade hani sekali , tapi , dia kene pergi kem lain pulak :(


hahahhahaha , naeilah comel , buat muke xD .. dalila ! tak reti senyum ke ?! hahahha :)

                                                                            <3<3

OKAY ! selesai kem .. aku teruskan cuti aku dengan tuisyen , makan , tido , online , study dan reading .. hujung minggu je lah ade org kahwin .. yeah ! minggu lepas , sepupu aku , Asri selamat diijabkabulkan ... alhamdulillah :) kami pergi johor .. lepas tu sempat lah i melawat sepupu aku dah dah lamaaaaa sgt tak jumpe dia .. kak Yanti sekeluarga ,, dia pun nnt nak bertunang , hopes semua berjalan dengan lancarr ,..

OKAY .. hahaha ,, erm , sekarang kembali mcm biasa .. cume hujung minggu ni ade org kahwin dkat Taman Universiti , hahaha .. minngu depan org kahwin dekat Perak jugak , so , time chirstmas aku kat kampung Perak :) aaaaaa aaaa aaaa ape lagi ek ? haaa ! Jumaat ni , insyaAllah aku , dalila , amilia , sofia(x sure) nak turun Serdang .. gi rumah Aika .. nak lah kumpul same2 lagi !!!
hahaha ,, haa , kene singgah sekolah jugak , nak amik senarai buku tahun depan .. yes form5 , tingkatan 5 .. cepatnyaa lah aku membesarr .. hbis SPM , masuk universiti or matrik .. then kerjaa lalalal kerjaaa lalalal bosan dengan kerjaaa hahh haaa lalalala !!! hahaha esah gilaaa xD

 ohh yeaaa , tahun depan aku masuk 5 mulia .. ohhh ! sad ! my tablemate , sofia , take care in 5 setia ! hahaha takpe lahh , aku lawan kau nnt !




hahahahah , tak de kerja nak letak gambar kau dlam post ni xD MUAHAHAHHA okay okayy , nothing to says dahh .. ahhhaha , so , thankies ye kalau ade yg bace lahh ! hahaha